måndag 7 juni 2010

Brudpar & Dr Quinn

I lördagskväll innan vi lämnade Närke så hälsade vi på hos Linda & Per i deras nya hem i Örebro. De har en toppenfin, modern lägenhet med stor balkong som vätter mot golfbanan. Jag fick se deras bröllopsbilder, jättefina! Jag kunde inte låta bli att fotografera rakt av (därav bildkvalitén).

Puss!



Underbart vackra!



Jag passade även på att låna en DVD-box av Linda. Dr Quinn, here we come! Har nu introducerat Elin. Tycker Dr Quinn är bättre än tv än mycket annat!



Eftersom lördagen blev en sabbatsvila för mig så var jag mer aktiv i går, söndag. Låång härlig sovmorgon. Brunch på terassen med Emelie och sen i solstolen ett par timmar. Fyllde m a o på batteriet och började röja i hela huset och städa! Städa är ibland som terapi. Helt intelligensbefriande, man kan koppla bort allt och därtill förbränner man några kalorier! På kvällen röjde jag undan i vardagsrummet för dagens insats (läs: måndag). Slipa tapetskarvarna. Insatsen blev dock mycket kort (läs: måndag) eftersom annat pockade på uppmärksamhet. Kom även hem lite sent eftersom jag var i Västerås och shoppade med Elin. Hon behövde klänning och skor till skolavslutningen. Skönt att Emelie bjöd på bakad potatis och goda röror i kväll och jag slapp laga mat. Elin fixade tacos i går, great! OBS! Jag gillar verkligen att laga mat, men ibland är det skönt att slippa! Ja, ni mammor förstår mig ;o).

Hittade ett recept i en tidning. Amerikansk rabarberpaj; "det godaste du ätit". Kunde inte låta bli att testa ikväll. Ut till rabarberbusken och kapa några godingar. Blanda ägg, mjöl, socker, rabarber. Sen smält smör, farinsocker, vetemjöl uppepå. In i ugnen i 45 min. Nja, det här recpetet gör jag ingen mer gång. INGET att rekommendera. Pajen åker i soporna.

Åter till tapetskarvar. En vacker randig vinröd tapet har gjort sitt och en ny ska upp. Ska slipa färdigt på onsdag kväll och sen måla. Sen kommer svärmor och hjälper mig att tapetsera. Bra att vara två! Och min man har tagit sina händer ifrån projektet då han tyckte att den röda var helt ok ;o).

Här kommer en FÖRE-bild ;o)



Gäsp! Nu måste jag i säng. Sova fort, snart är det morgon ;o).

Kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar