lördag 4 september 2010

Elin 12 år

Elin fyllde 12 år den 23 juli och vi grattade henne i båten. Varje år har vi även ett kalas för familj & släkt, men det "hoppade" vi i år. Det gick helt enkelt inte att få in det i schemat. Och det var ok för Elin. Däremot är kalas med kompisarna viktigt. Varje år. Men nu heter det ju inte kalas längre ;o).

Förra året tog vi hela tjejgänget (12 tjejer) ut med segelbåten till vår båtklubbsö i Mälaren, Rågsäcken. Vi hade en fantastisk dag. Vädret var helt underbart varmt & soligt. Emelie och hennes kompisar Moa & Martina hade fixat lekar & tävlingar. Tjejerna badade & hade jättekul. Åt lunch, fika och sen grillade vi hamburgare. Vilken dag o vilket minne!



Bad & skoj



Grillmästaren!



Tävling i vattnet!







I år bestämde Elin och hennes kompis Ebba att det skulle ha tjej-disco i hop. Alla klassens tjejer var bjudna. Vi hyrde en jättefin "kvarteslokal" och var där i går kväll. Jag, maken och Ebbas pappa Håkan hjälpte tjejerna med musik, ljusslingor, chips, bål & godis. Men resten fixade tjejerna själva. Tipspromenad, tävlingar & dans. En jättekul kväll!



Elin & Ebba



Elin o en annan bästis - Alicia



Maken hade med sig kina-mat - middagen.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar