fredag 30 juli 2010

Utflykt

När vi var på Gotland så var det enkelt att ta sig t&r till Visby. Men vi ville ju se mer. Elin har aldrig varit på Gotland. Hade superproblem att få tag i hyrbil. Crazy! Men till slut hittade Andreas en gammal passat. Utan AC. Vi hängde ut genom vindrutorna (30-35 grader varmt)! Men i väg åkte vi. Här kommer lite bilder.



I Lummelundagrottorna. Andreas o Elin var där



Elin

Vi åkte först till Krusmyntagården för att äta. Det blev först fisk och sen gotländsk dessert, mums! Jag hittade också en efterlängtad väska som jag har tänkt köpa i flera år men bara låtit bli för att den kostar en del. Men den är perfekt att ha i båten. En marinblå riesenthel matsäckskorg. Nu blev den min!






På eftermiddagen åkte vi östkusten ner. Hade tänkt åka till Hoburgen. Men stannade till söder om Klintehamn för att bada o äta vår matsäck. Vattentemperaturen var ljuvlig men stranden var USEL. Det var flera meter av tång som läktade koskit. Vi flydde och åkte genom Gotland till Ljugarn. Där avslutade vi kvällen med bad och fika.













I går kom vår efterlängtade Hjalmar hem. Har har bott hos snälla och hjälpsamma släktingar och vänner när vi var borta. Helene o John kom över med honom och vi fikade och pratade. Kul! På kvällen kom brorsan och min svägerska + pappa över. Vi åt hallonpaj (färska) + chokladmuffins. Roligt med familj!

Nu måste vi i väg på Elins ridlägeravslutning. Sen far vi vidare till LO och konferens i Uppsala. Ska även sammanstråla med Paul & Mirjam.

Bråttom... ses i morrn!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar