fredag 22 oktober 2010

Negtivt skitprat

Läste just på Aftonbladets nätbilaga om Pernilla Wahlgrens åsikter på sin blogg om Ullared. Det har visst rört om rejält... hatad och älskad! Inte alltid enkelt att ha en blogg??!!

Jag tar inte ställning för eller emot Ullared ;o). Har aldrig varit där. Men hu va trött jag blir på oss människor när vi är negativa (och nu tänker jag inte direkt på Pernilla, utan på alla hatiska, sjuka kommentarer hon fick). Hur orkar människor vara så negativa??? I bland är vi människor som citroner. Gula, runda & fina på utsidan, men när man klämmmer på citronen så kommer det ut en massa "surt". När vi blir pressade så visar det sig vad som finns på insidan. Vi alla kan ha dåliga dagar och leva under jobbiga omständigheter och då är det naturligt att vi "pyser". Men vad hjälper det att vara bitter, sur och avundsjuk på alla andra??? Jag förstår inte. Det skadar ju bara oss själva.

Eller är jag helt ute och cyklar??

Efter jobbet ska jag och Erica åka till Hela människan i Heby för att leta möbler till nya kyrk-lokalen. Sen hämtar jag Elin vid stallet och åker hem. Tjejerna och jag ska mysa i kväll! Maken är i de värmländska skogarna...

Emelie ska fotograferas i dag hos Jan Storm (atelje i Sala) för hon är uttagen till Lucia-kandiat i Sala. Kul! Så nu MÅSTE ni rösta på henne när det är dags! Mjukare, goare, snällare och sötare Lucia finns inte (är jag partisk eller ;o).

Kram kram

1 kommentar:

  1. Håller med! Ibland blir man chockad över hur mycket negativt det ploppar ur människor.

    Och kul att Emelie är uttagen, hojta till när och vart man ska rösta!

    Kram

    SvaraRadera