onsdag 20 oktober 2010

När livet är svårt

Jag, som du, möter olika svårigheter i livet. Ibland kommer de som en kalldusch, andra gånger så ligger de där och gnager. De senaste veckorna har jag upplevt svåra saker och har även fått trösta människor som också möter mörker.

I bibeln står det att när jag tar emot Jesus i mitt hjärta och blir frälst, så flyttar Guds ljus in i mitt hjärta. Det betyder inte att jag aldrig möter mörker, men det är ljust inom mig och ljuset övervinner mörkret. Hos Gud finner jag tröst när jag sörjer, glädje när jag är nedstämd, frid när jag känner fruktan.

Gud väntar på dig och vill vara din vän!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Du skriver: ” I bibeln står det att när jag tar emot Jesus i mitt hjärta och blir frälst, ”

    [Att skilja åt,] Det är viktigt att veta att den historiska första århundradets Ribi [det var hans titel] Yehoshua – Messias – från Nasaret var en människa som undervisade sina efterföljare att hålla direktiven i Torah [”Moseböckerna”] – Skaparens Instruktionsmanual för mänskligheten. Han var ingen ”inkarnerad människo-gud”. Han undervisade att man ska ha en relation med Fadern, inte att man ska ta emot ”Jesus” i sitt hjärta. Belägg på Netzarims hemsida: www.netzarim.co.il

    Att följa Messias undervisning – leder en in i att observera direktiven i Torah – och leder en in i en levande och riktig relation med Fadern, vilket är väldigt meningsfullt!!!

    Anders Branderud

    SvaraRadera